Ft 39900
Ft179990 HOT
4.9
Ingyenes szállítás Utánvét
AKKUMULÁTOROS PORSZÍVÓ VC 7 CORDLESS YOURMAX

Könnyed tisztítás maximális működési idő mellett: A VC 7 Cordless yourMax porszívó viszonylag kis tömeggel, porzsák nélküli szűrőrendszerrel és innovatív porérzékelővel büszkélkedhet.

Termékadatok

A Karcher Germanynél az ügyfélközpontúság a legfontosabb számunkra. Forródrót, felhasználói kézikönyvek, termékbemutatók, ügyfélszolgálat, csapatmenedzsment és sok egyéb szolgáltatás gyors és szakszerű segítséget nyújt egyéni és professzionális ügyfeleknek is, minden kétség és probléma nélkül.

Termék professzionális használatra. A takarítási feladatok jobb megoldásainak megtalálása egyre fontosabbá válik mindenféle vállalkozás számára. Így pontosan kielégítjük igényeit testreszabott termékek széles skálájával, csökkentve az idő-, költség- és erőforrás-felhasználást anélkül, hogy a tisztítási teljesítményt veszélyeztetnénk. Piaci szegmensétől függetlenül megértjük üzleti igényeit.

leírniEz a készülék a porszívózást fáradságos házimunkából könnyed tisztítási élménnyé varázsolja: A VC 7 Cordless yourMax a legújabb technológiával, széles körű felszereltségével és egyszerű kezelhetőségével nyújt lenyűgöző eredményeket. Az innovatív porérzékelő felméri a szennyeződés mértékét, ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt, így biztosítva az akár 60 perces akkumulátor-üzemidő hatékony kihasználását. 


Az erőteljes, 350 wattos BLDC motor és a 25,2 V-os akkumulátorfeszültség leveszi a porszívózás nehéz munkáját az Ön válláról, a boost funkció pedig egy gombnyomással garantálja a maximális szívóteljesítményt. A készülék további előnyös tulajdonságai közé tartozik az egyszerű, egy kattintással történő portartály-ürítés, az ergonomikus kialakítás a nehezen hozzáférhető helyek tisztításához, valamint az aktív padlófúvókán található LED-fények, amelyek jól láthatóvá teszik a port.A szűrő tisztítása nem is lehetne egyszerűbb a mellékelt szerszámnak és csereszűrőnek köszönhetően. 

A különböző fúvókákkal bármilyen helyiség tisztítása gyerekjátékká válik: A résfúvóka eltünteti a szennyeződéseket a zugokból és mélyedésekből, a 2 az 1-ben fúvóka tökéletes eszköz a bútorok és a kárpitok tisztításához, a puha kefe pedig még a kényes felületek tisztítására is alkalmas.

A készülék további praktikus funkciói közé tartozik az akkumulátor állapotjelzője és a töltési funkcióval ellátott fali tartó.

JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖKSPECIFIKÁCIÓK